September 26, 2022


Nova sorta Planet Smoothie, koja se temelji na neočekivanom voćuAvokado sadrži zdrave masti koje preporučuje registrirani dijetetičar Trista Best. Na primjer, 20 oz. Orašasti avokado osigurava gotovo polovicu preporučenog dnevnog unosa masti prema Smoothie Planet. Steznik najbolje objašnjavaju tri soka avokada; Avo-Loco, Nutty Avocado i Piña Paradise, učinite to a da ne pokvarite ostatak svojih fitness ciljeva.

“Ovi su smoothieji dobro zaokruženi sa sva tri velika hranjiva: masti, ugljikohidrata i proteina”, kaže Best. “Kao zamjena za obrok, ovi smoothieji su dovoljno uravnoteženi da ne zahtijevaju dodatne funkcije, poput proteina, okusa ili vitamina i minerala. Sadrže između 300 i nešto manje od 500 kalorija, ovisno o veličini i okusu, što je izvrstan kombinacija zamjena za obrok.”

Afzal dodaje da avokado u receptima ima još jednu prednost jer osigurava kupcima da dobiju dovoljno vlakana. kao takav Klinika Mayo Ističe da je unos dovoljno vlakana važan ne samo za redovitost, već i za regulaciju šećera u krvi, kolesterola i težine. Savršen način da ove frapee od avokada uvrstite u zdravu prehranu nalazi se upravo u Bestinim komentarima, gdje napominje da mogu biti izvrsna zamjena za obrok. U tom kontekstu, ovi sokovi su dobili odobrenje od Besta.

“Planet Smoothie podigao je zdravlje svojih smoothieja korak dalje uključivanjem avokada u svoju novu liniju proizvoda. Ovaj sastojak povećava udio zdrave masnoće koji često nedostaje drugim smoothiejima na bazi voća.”Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.