September 26, 2022


DubaiUjedinjeni Arapski Emiratii 22. rujna 2022 /PRNewswire/- StateMindnovopokrenuta revizorska tvrtka za sigurnost blockchaina, Otkrili su rezultate dubinskog pregleda Od vodećeg tekućeg rješenja za staking, Lido’s MEV-boost relej popis dopuštenih.

Statemind Lido vrši reviziju prije integracije Ethereuma

Statemind je objavio izvješće s detaljima svoje posljednje revizije Lida. Lido je bio popularan projekt u kripto industriji zbog svoje blizine Ethereum Mergeu, što ga čini istaknutom metom. Lido omogućuje vlasnicima tokena da koriste svoj naslagani ETH kao kolateral za trgovanje, zarađivanje nagrada i još mnogo toga bez zaključavanja ETH-a godinama.

Izvješće na devet stranica opisuje projekt MEV-Boost Allow List i njegove rezultate. Operatori čvorova koji sudjeluju u Lido protokolu trebali bi koristiti Lido protokol nakon ETH spajanja za rudarenje MEV-a, u skladu s Lido pravilima, popisom dopuštenih releja u lancu.

Operateri čvorova će iskoristiti prednosti čvorova za održavanje ažurirane konfiguracije softvera.

Revizijsko izvješće Stateminda ne otkriva nikakve pogreške ili ranjivosti u Lidu

Ukupno nije otkrivena nula kritičnih ranjivosti visokog ili srednjeg prioriteta. Lido timu prijavljeno je sedam medijskih grešaka koje uključuju manje pogreške koje se lako mogu popraviti i ne predstavljaju stvarnu prijetnju.

Izvješće o sigurnosnoj reviziji tvrtke Lido prva je velika javna revizija Stateminda otkako je objavljeno ovog mjeseca. Statemind se prvi put pojavio u javnosti nakon što se predstavio kao haker s bijelim šeširom spašeni 350 milijuna dolara U kutijama putem lavinskog protokola.

Dodatni Statemind klijenti uključuju 1INCH i Yearn.Finance.

O Statemindu

Statemind ima preko 100.000 LoC-ova iz iskustva Solidityja i Vypera. Sve zajedno, tvrtka za reviziju sigurnosti blockchaina je osigurana 10 milijardi dolara u TVL-u.

Da biste saznali više o Statemindu, posjetite statemind.io . web mjesto Ili pratite Statemind na Cvrkut.

Kontakti:

Također Ercapiva, [email protected]
Kralj Izzy, [email protected]

slika: https://mma.prnewswire.com/media/1905783/Statemind.jpg

IZVOR Statemind

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.